Техничар за одржување и трафо менаџмент во Штип (м/ж)

За компанијата: ЕВН АД Скопје е енергетска компанија која на македонскиот пазар е активна од 2006 година. Дел е од ЕВН АГ Групацијата, водечки европски бренд за услуги во доменот на енергијата и животната средина. ЕВН... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред еден месец
  • ЕВН Македонија
  • Активен до 15.01.2021
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Штип