ПРОФЕСОР ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК

 • Објавен пред 4 месеци
 • АРТИГУМ МЕНАЏМЕНТ
 • Активен до 13.08.2019
 • Позиција: Обрзазовен кадар
 • Локација: Скопје

Отворен е оглас за вработување на професор по германски јазик во АРТИГУМ МЕНАЏМЕНТ

Неопходни вештини и квалификации:
       -     Високо образование, насока – Германски јазик и литература,

 • Одлично познавање на германски јазик (устен и пишан),
 • Високо ниво на организациски и комуникациски способности,
 • Способност за работа во динамичка средина,
 • Залагање за вклучување на учениците на кои им е потребна подршка во наставата.

Нудиме:

 • Пријатна работна атмосфера со млади луѓе во брзорастечка компанија,
 • Одлични месечни примања

Заинтересираните кандидати можат електронски да ги достават следниве документи: CV на Германски јазик и уверение за завршено образование на следниве електронски адреси: skopje@artigum.com , artigummanagement6@gmail.com или https://www.artigummanagement.mk/ кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг, ќе бидат дополнително известени и повикани на разговор.

КЛИКНИ