ПРОДАВАЧ

 • Објавен пред 4 месеци
 • ЈАСС ДООЕЛ
 • Активен до 21.08.2019
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Продавач за производите на ЛЕОНИДАС- Белгиски чоколади и пралини

Компанијата ЈАСС дооел од Скопје со 18 год. успешно работење во трговија,има потреба од вработување на персонал 

Услови за кандидатите:

 • Одлични комуникациски и презентациски вештини
 • Високо познавање на англиски јазик
 • Познавање на MS Office
 • Работно искуство во трговија
 • Позитивни, лојални и исполнителни

 

Компанијата нуди:

 • Редовен работен однос
 • Плата од 15.000 до 17.000 мкд
 • Работа во позитивна и динамична средина
 • Стимулации и можност за напредување

Вашето CV пратете го најкасно до 21.08.2019 год со назнака -  Продавач.

Апликациите ќе бидат третирани строго доверливо

КЛИКНИ