Продажба на алат и техничка стока

  • Објавен пред 3 недели
  • KRUSEL
  • Активен до 16.06.2021
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)


•    Продажба и достава на алат, техничка стока и градинарски програм
•    Организирање на акциски продажби, промоции и користење на останати комерцијални активности со цел да се унапреди продажбата,
•    Улистување на нови производи,
•    Координација на мрежата на дистрибутери и комерцијалисти во рамките на компанијата, одговорни за КА сегментот,
•    Презентирање и продажба на новите производи на компанијата, на сите постоечки и потенцијални клиенти.

Потребни квалификации:

•    Работно искуство од минимум една година на иста или слична позиција
•    Возачка дозвола Б-категорија,
•    Одлично познавање на MS office (особено Excel) со акцент на компаративна аналитика и продажни концепти,

•    Англиски јазик( говорен и пишан)  

       Што добивате:

•    Можност да работите во компанија каде ќе имате чувство на припадност, 

•    пријатна работна атмосфера, 

•    комплетно опремена работна средина, која ќе ви овозможи да го истакнете својот потенцијал