Детоил: Продавач на бензинска станица

 • Објавен пред 8 месеци
 • ПРОМО
 • Активен до 25.02.2017
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

ДЕТОИЛ има потреба од Продавач на бензинска станица – Скопје, на полно работно време, работа во смени, плата по договор во зависност од квалификациите и искуството на кандидатот

Потребни квалификации:

 • ССС
 • Претходно работно искуство ќе се смета за предност
 • Познавање на работа со компјутери
 • Основно познавање на англиски јазик


Работни задачи:

 • Точење на гориво 
 • Отварање/затварање на смена и уредно водење на сите евиденции
 • Наплата, водење на каса, издавање на сметки
 • Одржување на хигиена во просторот
 • Прием на роба


Личен Профил:

 • Организираност и одговорност
 • Мотивираност, посветеност и превземање на иницијатива
 • Флексибилност и адаптибилност
 • Комуникативна и ведра личност, со позитивен став

Вашите CVa испратете ги на следната е-маил адреса: info@detoil.com.mk

КЛИКНИ