БРАВАР / ЗАВАРУВАЧ

  • Објавен пред 6 месеци
  • Лим Дизајн
  • Активен до 21.02.2020
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

Фирмата ЛИМ ДИЗАЈН ДООЕЛ од Скопје објавува ОГЛАС за следниве работни позиции

 

1 . ЗАВАРУВАЧ

Потребни квалификации

- Завршено средно стручно образование

- Предходно работно искуство во истата област ( ќе се смета за предност )

Пожелно поседување на возачка дозвола (Б) Категорија

 

2 . БРАВАР

Потребни квалификации

- Завршено средно стручно образование

- Предходно работно искуство во истата област ( ќе се смета за предност )

Пожелно поседување на возачка дозвола (Б) Категорија

Вашите апликации можете да ни ги испратите  на : limdizajn@yahoo.com  или да не контактирате дирекно на следниов телефонски број 078/260-622 Лице за контакт Игор.

 

 

КЛИКНИ