Магационер

 • Објавен пред 5 дена
 • Фокус Никола ДООЕЛ
 • Активен до 20.04.2021
 • Позиција: Општ работник/магационер
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Фокус Никола ДООЕЛ:

Продажба - Салон

Поради проширување на нашиот тим, имаме потреба од МАГАЦИОНЕРИ.

Потребни способности :

 • Минимум ССС
 • Познавање на работа на компјутер
 • Тимска работа
 • Способност за организација на сопствените работни ангажмани
 • Претходно искуство во магацинско работење е предност
 • Самоиницијативност

Нудиме:

- Пријатни услови за работа во модерен објект

- Редовни примања

- Обезбеден превоз

Селектираните кандидати, ќе бидат повикани на разговор.

Апликациите може да се пратат на [email protected]