Машински оператор - Крајцер

 • Објавен пред 5 месеци
 • CASTINVEST
 • Активен до 16.11.2018
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Скопје

Активни огласи од CASTINVEST:

Фарбари

Доколку сакате предизвик, а имате знаење и желба за развој и усовршување, CASTINVEST ве повикува да се придружите на нашиот тим. Ние произведуваме висококвалитетни производи за странскиот и домашен пазар. Да го вградиме во производите нашето знаење, искуство, младост и талент – да излееме македонски производи со беспрекорен квалитет, ЗАЕДНО ДА ЈА ИЗЛЕЕМЕ НАШАТА ИДНИНА.

Доколку имате:

 • Средно техничко образование, или
 • Друго средно образование со искуство во производство.

Имате познавање од:

 • Работа со рачен алат,

Аплицирајте за работните места на:

 • Машински оператор-Крајцер

Преку испраќање на ваше CV на hr@castinvest.mk или испраќање на адреса Castinvest, ул. Перо Наков, број 120, 1000 Скопје.

НИЕ НУДИМЕ:

 • Привлечни плати,
 • Организирана исхрана,
 • Модерна работна култура.
КЛИКНИ