Одговорен за продажба

 • Објавен пред една недела
 • Duna
 • Активен до 14.12.2019
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Одговорниот за продажба е задожен за создавање продажби за компанијата работејќи  со користење на различни техники на продажба.

Должности на одговорниот за продажба:

 • Контактирање на потенцијални клиенти и продажба на  производите и услугите на компанијата
 • Истражување на целниот пазар и пронаоѓање на потенцијални компании
 • Организирање и присуство на состаноци со потенцијални клиенти и реализирање на продажба
 • Изградба на продажна мрежа за да се обезбеди постојан проток на продажба
 • Ажурирање на CRM и внесување информации за клиентите
 • Оджување контакт со претходните клиенти и крос-продажба на производи

Позадина и карактеристики на одговорниот за продажба:

 • Претходно искуство во продажба
 • Позитивни, енергични, организирани и само-мотивирани
 • Силна работна етика и ориентираност кон исполнување на цели
 • Отвореност и комуникативност

Се чувствувате енергични и мотивирани? Ако Ви се допаѓа да работите во креативна, и брза средина, тогаш бараме луѓе како Вас! Нудиме компетитивна плата и бенефиции, кои вклучуваат бонуси, попусти на сите производи и услуги, како и можности за тренинзи и развој.

КЛИКНИ