Магационер

За компанијата: Компанија со основна дејност продажба и дистрибуција на материјали, алати и опрема за заштита при работа повеќе за компанијата »

Потребни способности :

  • Наоѓање на роба во магацин.
  • Тимска работа
  • Способност за организација на сопствените работни ангажмани
  • Претходно искуство во магацинско работење е предност
  • Одржување на хигена во магацинот и просторот околу магацинот

Нудиме:

- Пријатни услови за работа во модерен објект.

- Одлични услови и месечни примања (бонуси).

- Редовни примања

- Обезбеден превоз

Селектираните кандидати, ќе бидат повикани на разговор.

Апликациите може да се пратат на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »