Фобас Компани: Комерцијалист

  • Објавен пред 11 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 27.01.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

ОПИС

Потребни се комерцијалисти на терен Скопје и Македонија.

Ве молиме Вашите апликации да ги испраќате исклучиво на следната е-маил адреса: fobascompani@yahoo.com

Само избраните кандидати ќе бидат повикани на разговор.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  • Кандидатите треба да имаат искуство во комерција и познавање на продажната мрежа во Скопје и Македонија, да поседуваат возачка дозвола Б-категорија и треба да имаат сериозен пристап кон работата.

ТЕЛЕФОН: 078/353-605

Е-ПОШТА: fobascompani@yahoo.com

КЛИКНИ