Продавач - Скопје

За компанијата: Компанија со основна дејност продажба и дистрибуција на материјали, алати и опрема за заштита при работа повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Euro Tools
 • Активен до 26.01.2022
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 023656842

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование
 • Претходно работно искуство во продавница за алати и опрема ќе се смета како предност
 • Основно познавање на работа со компјутер
 • Постојано место на живеење во и околу Скопје

Очекувани вештини и способности:

 • Одлични комуникациски вештини
 • Динамични, иницијативни и насочени кон резултати
 • Вредна и одговорна личност
 • Ведрост и љубезност, со позитивен став
 • Способност за индивидуална и тимска работа