Електроинсталери/ Електротехничари за слаба струја - безбедносни системи

За компанијата: АЛЕКС СИСТЕМИ ДООЕЛ е компанија која се занимава со проектирање и изведба на безбедносни системи (видео надзор, алармни системи против провала и кражба, системи за контрола на пристап, евиденција на работно... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 12 месеци
  • АЛЕКС СИСТЕМИ
  • Активен до 29.03.2023
  • Позиција: Сервисери и монтери
  • Локација: Цела Македонија
  • Веб: www.aleks-sistemi.mk

📢 Оглас за вработување за позиција: 
ЕЛЕКТРОИНСТАЛАТЕРИ / ЕЛЕКТРОТЕХНИЧАРИ ЗА СЛАБА СТРУЈА - БЕЗБЕДНОСНИ СИСТЕМИ - 4 ЛИЦА

📌 Потребни квалификации:
🔷 Завршено најмалку средно образование;
🔷 Пожелно е работно искуство со инсталација на кабли, монтажа на слабострујни и безбедносни системи (компјутерски мрежи, видео надзор, аларми, контрола на пристап, видеофонија, оптички кабли) ;
🔷 Задолжителна возачка дозвола Б категорија;
🔷 Работните позиции се однесуваат за Свети Николе, Штип и Кочани.

📌 Ние нудиме: 
🔷 Редовни месечни примања (загарантирана плата која ќе биде во постојан раст, бонуси, навремена исплата на плата);
🔷 Неработни викенди и празници;
🔷 Дополнително колективно приватно здравствено осигурување;
🔷 Обезбеден оброк;
🔷 Обезбеден превоз;
🔷 Загарантирана работа со долгорочни планови и договори;
🔷 Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата;

📌 Личен профил:
🔷 Одговорен, позитивен став, самоиницијативен, мотивиран и лојален ;
🔷 Професионален однос кон работата;

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, Ве молиме испратете го вашето CV на следниот e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »