Potreba od personal

  • Објавен пред 3 месеци
  • Hotel Lebed
  • Активен до 17.04.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Охрид

Хотел Лебед има потреба од Готвач.

Заинтересираните да се јават на број 070/204-676 или да пратат CV на info@hotellebed.com.mk. 

 

КЛИКНИ