Надзорен градежен инженер

Плата од 40.000 ден. до 45.000 ден.

За компанијата: Заводот за испитување на материјали и развој на нови технологии „Скопје" а.д Скопје oд Скопје, Македонија е само-финансирачка консултантско-инженерска компанија основана во 1956, која обезбедува комплетен... повеќе за компанијата »

ЗИМ Скопје АД Скопје вработува:

 Градежен инженер со овластување А за извршување стручен надзор

  • Со минимум 10 години работно искуство
  • Вработувањето е на неопределно време со 40 часа неделно
  • Препораки се пожелни

Вашето CV испратете го на [најави се за да го видиш е-маилот]  

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »