Градежен техничар

  • Објавен пред 3 недели
  • Вејмаст инженеринг
  • Активен до 14.06.2021
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

Се бара градежен техничар со претходно работно искуство мин 5 години за раководител на објект.

Потребно е да поседува возачка дозвола Б категорија

Доставете го Вашето CV на следниот маил: [email protected]