Инженер за одржување

За компанијата: Македонијатурист а.д. Скопје е најголемата и најуспешната компанија во областа на хотелиерството и ресторанските услуги во Република Северна Македонија која работи успешно располагајќи со 5 (пет) хотели... повеќе за компанијата »

Македонијатурист АД Скопје има потреба од 

Инженер за одржување

Потребни квалификации:

  • Диплома за завршено високо образование (електроинженер или машински инженер)
  • Претходно искуство ќе се смета за предност
  • Возачка дозвола Б категорија
  • Посветеност, мотивираност, иницијативност

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »