Продавач на алат и техничка стока

За компанијата: Krusel e-Store - СОВРШЕН ИЗБОР ЗА ВАШИОТ ДОM Овластен увозник за повеќе брендови на алати, апарати за домаќинство, велосипеди повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • KRUSEL
  • Активен до 14.10.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Станете дел од новиот ексклузивен салон на Крусел стор во најголемиот трговски центар во регионот кој се отвара оваа есен East Gate Mall.

Доколку се препознавате себеси во овие карактеристики аплицирајте за работа и станете дел од нашиот тим.

Критериуми кои треба да ги исполнувате:

•Минимум ССС

•Основно познавање на англиски јазик

•Основно познавање на работа со компјутер

•Напредни комуникациски и продажни вештини

•Претходно искуство од областа ќе се смета за предност

Ние нудиме:

•Редовни месечни примања

•Стимули и бонуси за успешно работење

•Обуки, тренинзи и напредок во кариерата

•Можност за тимска работа со поискусни колеги

•Пријатна работна атмосфера

•Работа во две смени - 40 часа неделно

Ви нудиме одлично работно опкружување, можност за постојан развој и професионално усовршување, поттик да бидете подобри, иновативни и истрајни во мисијата да се реализирате себеси и својот потенцијал.