Угостителски работник во училишна кафетерија

Плата од 25.000 ден. до 30.000 ден.

Угостителски работник во училишна кафетерија

Потребни квалификации :

 • Средно образование
 • Основно познавање на англиски јазик
 • Претходно работно искуство на каса
 • Послужување на храна и транспорт од кујна до кафетерија

Профил на личност :

 • Организиран и одговорен работник
 • Позитивен и професионален став
 • Подготвеност за тимска работа
 • Комуникативност

Нудим :

 • Редовни месечни примања
 • Приватно здравствено осигурување
 • Работа во прва смена (слободни викенди)
 • Работа во кафетерија во Меѓународни училишта НОВА

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »