Хемиски инженер во екстракција

За компанијата: Компанија од фармацевтска индустрија која се занимава со одгледување и екстракција на канабис за медицинска употреба лоцирана во Скопје. повеќе за компанијата »

Активни огласи од НЈСК ХОЛДИНГ ДООЕЛ Скопје:

Oпшти работници во производство

НЈСК ХОЛДИНГ ДООЕЛ Скопје е компанија од фармацевтска индустрија лоцирана во Скопје, за одгледување и екстракција на канабис за медицинска употреба. Заради зголемен обем на работата, НЈСК ХОЛДИНГ ДООЕЛ има потреба од вработување на следната позиција:

ХЕМИСКИ ИНЖЕНЕР ВО ЕКСТРАКЦИЈА

Потребни квалификации:

 • ВСС - Хемиски факултет,
 • Претходно работно искуство ќе се смета за предност
 • Активно познавање на Microsoft Office апликации
 • Познавање на англиски јазик

Лични вештини:

 • Способност за тимска работа
 • Ефикасност во извршување на задачите
 • Одговорност
 • Лојалност и дискретност

Работни задачи:

 • Учествува во процес на екстракција согласно налогот за производство
 • Подготовка на материјали за процес на екстракција
 • Ракува со  соодветна опрема
 • Ги евидентира своите активности во  производна документација
 • Работи во согласност со правила за безбедност на работа
 • Работи согласно правила на добра производна пракса, стандардни оперативни постапки  и протокол за производство

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на НЈСК ХОЛДИНГ ДООЕЛ Скопје и истите да бидат зачувани во дата базата.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »