Дипломиран Фармацевт

За компанијата: Еуролек е приватна компанија основана во мај 1996 година со 5 вработени и на изнајмен простор. Денес, Еуролек е една од најреномираните и брзорастечки веледрогерии во државата која вработува 60 лица и работи на сопствен објект од преку 1000 метри квадратни на влезот на индустриската зона Визбегово. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • Еуролек
  • Активен до 25.11.2022
  • Позиција: Фармацевт/Фармацевтски техничар
  • Локација: Скопје
  • Телефон: 022655-855
  • Веб: eurolek.com.mk/

Друштвото за трговија со фармацевтски производи, Еуролек ДООЕЛ Скопје, вработува ДИПЛОМИРАН ФАРМАЦЕВТ или ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР на неопределено работно време.

 

Кандидатите треба да ги исполнуваат следниве услови:

Образование:

 - фармацевтски техничар, или дипломиран фармацевт

 - со положен стручен испит,

 - со лиценца за работа

Сите заинтересирани кандидати да испратат CV на е-мејл  [најави се за да го видиш е-маилот]  најдоцна до 24/11/2022 година.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »