Рецепционер

  • Објавен пред 10 месеци
  • Modern Inn Boutique Hotel
  • Активен до 16.09.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Се бара млада, флексибилна, и комуникативна особа (м/ж) за работа како раководител на рецепција во новоотворен хотел во центар. Работните обврски вклучуваат пред се активности околу пречекување и испраќање на гости, координација и комуникација со истите, координација на активностите на останатите вработени, обука на нови вработени, и други обврски согласно со огласената позиција. Предност имаат кандидати со претходно искуство, со одлично познавање на Англиски јазик (и по можност втор странски јазик), и возачка дозвола Б категорија. Работно време - флексибилно / во смени. Само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани.

 

КЛИКНИ