Автомеханичар

 • Објавен пред 9 месеци
 • ФАС ВАС Васко ДООЕЛ
 • Активен до 19.05.2018
 • Позиција: Автомеханичар
 • Локација: Скопје

Потребни квалификации за кандидатот: 

 • Возачка дозвола Б категорија,
 • Завршено средно образование,
 • Претходно работно искуство,
 • Старосна граница до 35 години.

Компетенции:

 • Лојалност, чесност и одговорност,
 • Способност за тимска работа,
 • Способност за работа под притисок и кратки рокови.

Ве молиме испратете го Вашето  CV преку копчето „Аплицирај“ или на маил: dimeskid.fasvas@gmail.com најдоцна до 19.05.2018 година.

КЛИКНИ