Возач

За компанијата: KAM MARKET доо е основан во Скопје во 1999 година, како трговско претпријатие кое започна со само еден маркет во Градскиот трговски центар. Називот КАМ е скратеница од презимето на основачот Гоце Камчев. КАМ... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 7 месеци
 • KAM MARKET
 • Активен до 29.01.2022
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 02/3171747
 • Веб: kam.com.mk

КАМ доо е најголем синџир на маркети во Македонија кој ги применува основните принципи на хард дисконт: Висок квалитет и постојано ниски цени. Присутни сме во три земји со повеќе од 100 продавници, а успехот на компанијата го обезбедуваат 1.200 вработени кои посветено и професионално ја извршуваат својата работа. 
 

Со цел проширување на тимот во НОВИОТ ЛОГИСТИЧКИ ЦЕНТАР ВО ИЛИНДЕН, бараме личности кои ќе се придружат на нашиот тим на работна позиција:

ВОЗАЧ

Потребни квалификации:

 • Средно образование;
 • 2 години работно искуство;
 • Возачка дозвола Ц-категорија.

Работни задачи: 

 • Утовар, превоз и истовар на производите по дефинирани релации;
 • Водење грижа за техничката исправност на возилото, негова чистота и редовно одржување;
 • Водење грижа за исправноста на документите за возилото и стоката која се дистрибуира (сообраќајна дозвола, товарни листови, испратници и друга пропратна документација);
 • Водење евиденција при примопредавање на робата со одговорниот од маркетот;

Ние нудиме:

 • Основна плата 19.600 денари;  максимален бонуси од 4.900 ден. 
 • Платен секој изработен час, дополнително повисоко платени сабота, недела и празник
 • Регрес 30.000 денари
 • Обезбеден топол оброк,
 • Слободен ден за роденден,
 • Картичка со попуст за вработени,
 • Платено приватно здравствено осигурување за вработени кои работат над 2 години во Кам,
 • Платено колективно осигурување од првиот месец,
 • Ваучер за склучување на брак; пакет производи за Бадник и Велигден
 • Попуст за вработени во нашиот хотел Вилиџ во Охрид

Испратете персонална биографија (CV) на следната адреса: КАМ ДОО Персонален оддел ул. 35 бр.39, 1041 Илинден или преку полето Брза Апликација

Апликација за работа можете да испратите на нашата меил адреса: [најави се за да го видиш е-маилот] или преку нашата веб страница

www.kam.com.mk 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »