Персонал за ресторан

  • Објавен пред една недела
  • ТД Оскар КП ДООЕЛ
  • Активен до 04.12.2021
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Ресторан Ирски Паб - ГТЦ има потреба од :

 - Келнер/ка

 - Шанкер/ка

 - Готвач/ка

 - Помошник/чка готвач/ка

-  Хигиеничарка

Плата по договор

Потребни квалификации

  • Работно искуство
  • Педантност, колегијалност и посветеност на работата
  • Флексибилност за работа во смени
  • Тимска работа

Сите заинтересирани кандидати може да достават CV на e-mail [најави се за да го видиш е-маилот]

Контакт од 08 - 16 часот на тел. 023128289 и 071 228985