Aгент за наплата во терен

 • Објавен пред една недела
 • Флекс Кредит
 • Активен до 13.05.2021
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Оглас за работна позиција: Aгент за наплата во Терен во Флекс Кредит ДОО Скопје -Филијала Скопје

1.Потребни квалификации и вештини за кандидат на позиција Агенти за наплата:

 • Одлични комуникациски вештони
 • Вештини за преговарање и убедување
 • Авторитетна и одговорна личност
 • Вештини за справување со проблематични клиенти

2.Опис на работни задачи:

 • Наплата на долговите согласно политиката на Флекс Кредит

3.Ние нудиме:

 • Атрактивни бонуси според политиката на компанијата
 • Можност за професионален развој и напредување
 • Можност за дополнителна обука и тренинг
 • Динамични работни услови во брзорастечка компанија

Аплицирањето може да го направите на самиот оглас со притискање на копчето АПЛИЦИРАЈ или пак да испратите CV на имејл адреса [email protected] со назнака Aгент за Наплата – Скопје