Панкомерц: Персонал за продажба

  • Објавен пред 10 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 20.01.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Панкомерц ДОО Скопје, поради зголемен обем на работа, има потреба од персонал и тоа за следните позиции:

  • продавачки
  • хигиеничарки
     

Сите заинтересирани кандидати, да испратат свое CV со назнака за која позиција аплицираат на е-маил адреса: info@pankomerc.com.mk 

ТЕЛЕФОН: 02/2446-315

КЛИКНИ