КОМЕРЦИЈАЛИСТИ ЗА СКОПСКИ РЕОН

КОМЕРЦИЈАЛИСТИ ЗА СКОПСКИ РЕОН Минимум завршено средно образование Предност е работно искуство во комерција и продажба на терен (градежни материјали,бои и лакови,термоизолации) со познавање на регионот Работно познавање од компјутери (MS Office пакет) Возачка дозвола Б – категорија, уредно возачко досие

КЛИКНИ