Магационер

  • Објавен на 11.2019
  • KRUSEL
  • Активен до 10.12.2019
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

Одговорности:
•    Проекција, организација и координирање на продажбата во сегментот КА, на територија на РМ,•    Активна комуникација со клиентите од секое ниво,
•    Изготвување на годишни планови за продажба, организирани и проектирани на квартално ниво,
•    Организирање на акциски продажби, промоции и користење на останати комерцијални активности со цел да се унапреди продажбата,
•    Улистување на нови производи,
•    Изготвување на месечни извештаи за извршените активности-продажба, поврати, контролинг на SKU, промо активности,
•    Координација на мрежата на дистрибутери и комерцијалисти во рамките на компанијата, одговорни за КА сегментот,
•    Презентирање и продажба на новите производи на компанијата, на сите постоечки и потенцијални клиенти.

Потребни квалификации:

•    Работно искуство од минимум една година на иста или слична позиција
•    Возачка дозвола Б-категорија,
•    Одлично познавање на MS office (особено Excel) со акцент на компаративна аналитика и продажни концепти,

•    Англиски јазик( говорен и пишан)  

       Што добивате:

•    Можност да работите во компанија каде ќе имате чувство на припадност, 

•    пријатна работна атмосфера, 

•    комплетно опремена работна средина, која ќе ви овозможи да го истакнете својот потенцијал