Шофер за дистрибуција на лекови

  • Објавен пред 5 месеци
  • Еурофарм
  • Активен до 27.05.2017
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Аптеки Еурофарм имаат потреба од шофер за дистрибуција на лекови по аптеки.

Потребни квалификации:

  • возачка дозвола Б категорија
  • претходно работно искуство во дистрибуција на лекови

Сите заинтересирани кандидати нека ги достават своите CVа на следната е-маил адреса: eurofarm@eurofarm.com.mk.

КЛИКНИ