Персонал за продажба

  • Објавен пред 4 месеци
  • Тудорс
  • Активен до 25.07.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Тудорс дооел Скопје има потреба од персонал за продажба.

 

Работното искуство во областа на продажбата ќе се смета како предност во селекцијата на кандидатите.

 

info@tudors.mk

КЛИКНИ