Маркетинг Агент

 • Објавен пред 10 месеци
 • ПРОМО
 • Активен до 16.03.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Новоотворено претставништво во Куманово има потреба од нови соработници во маркетинг област на различни позиции според стандардите на компанијата.

 

Потребни услови:

 • Завршено минимум ССС,
 •  Да поседува комуникациски вештини, 
 • Желба за постојано усовршување во работата,
 • Способност за индивидуална и тимска работа. 

 

Фирмата нуди:

 • Комплетна обука,
 • Стартна плата  + бонуси ( 35.000 ден. + ... ),
 • Можност за напредување. 

 

Заинтересираните кандидати да испратат CV на следниот e- mail : vrabotuvanje.ku@gmail.com 

Или да се  јават на: 071 / 330 – 749 секој работен ден од 9:30 – 18:00 часот

Интервју задолжително

КЛИКНИ