REFERENT PËR SHITJE

 • Објавен пред 5 месеци
 • Нептун Македонија
 • Активен до 13.10.2019
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Тетово

Активни огласи од Нептун Македонија:

РЕФЕРЕНТ ЗА ПРОДАЖБА - НЕГОТИНО

NEPTUN është pjesë e grupacionit më të madhë në Ballkan – Balfin Grup, i përhapur në vendet Ballkanike dhe në Evropën Juglindore me investicione të fushës në pakicë, energjetikë, turizëm, arsim, ndërtimtari dhe në sektorin bankarë. Me qarkullim vjetorë prej 500 milion Euro dhe 5.000 të punsuar në të gjithë ndërrmarjet, Balfin Grup paraqet ndikim aktivë në zhvillimin dhe ritjen ekonomike në regjion.

 

Neptun Maqedoni paraqet rrjetin më të madhë në shitje të pakicës dhe distribuimit për produktet e konsumit elektronik, dhe më shumë se 20 vite të pranishëm në tregun e Maqedonisë dhe mbi 400 të punsuar. Për shkak të rritjes, zhvillimit dhe funksionimit zgjerojmë ekipën tonë, shpallim konkursë për punësim:

 

REFERENT PËR SHITJE

Për kryerje të detyrave punëtor në Tetovë (1 punëtorë)
 

 

Kualifikimet e duhura, eksperiencë pune, kualifike dhe aftësi:

 • CCC;
 • Të poseduara aftësi për shitje;
 • Eksperiencë të mëparshme të shitjes së teknologjisë së bardhë, IT, TV, audi dhe video pajisje do të merret si përparësi;
 • Njohja e punës me kompjuter, MS Office, Internet Explorer;
 • Njohja e gjuhës Angleze dhe asaj Shqipe do të merret për përparësi;
 • Qëndrim pozitiv, Shpirt shoqërues, dëshirë për përparim dhe arritje të suksesit
 • E obligueshme patenta e shoferit – kategoria B

 

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Shërbimi i blerësve dhe shitje e teknikës së bardhë, IT, TV, audio dhe video pajisjeve;
 • Puna me dokumente të lidhura me funksionalitetin e përditshëm të sallonit të shitjes;
 • Kryen detyrën e pagesës së mallit shitës me para ose me kartela dhe mënyra të tjera të pagesës
 • Vazhdimisht meson karakteristikat teknike të produkteve në shitje
 • Detyra tjera të lidhura me funskinalitetin e përditshëm të sallonit;

 

Çfarë ofrojmë?

 • Kushte të shkëlqyeshme për punë dhe rreth me ekip profesional dhe ambicion;
 • Trajnim të vazhdueshëm dhe mundësi për përparim;
 • Mundësi për arritje të bonuseve në shitje dhe dhuratave;
 • Punë me ndërrime, gjithësej 40 orë në jave; nga e hëna deri të shtunën;

 

Përderisa jeni të interesuar për pozitën e punës, dhe njëkohësisht i posedoni aftësitë e duhura, eksperiencën, kualifikimet, shkathtësitë dhe profilin personal për t'a mbarruar detyrën e punës me sukses në vendin e punës, dërgoni biografinë tuaj të shkurtër në e-mail: vrabotuvanje@neptun.mk, me etiketë: "Referent për shitje në Tetovë”

 

Konkusi është i hapur deri më: 13.10.2019.

КЛИКНИ