ПРОДАВАЧ И ИЗВРШИТЕЛИ

  • Објавен пред 2 месеци
  • DPPU MEBATEKS DOOEL SKOPJE
  • Активен до 21.06.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

СЕ БАРА НЕКОЛКУ ИЗВРШИТЕЛИ ЗА РАБОТНО МЕСТО ПРОДАВАЧ НА ТЕКСТИЛ И ОБУВКИ И 

ИЗВРШИТЕЛИ ЗА СОРТИРАЊЕ НА РОБА ВО МАГАЦИН.

ВАШАТА БИОГРАФИЈА СО СИТЕ ЛИЧНИ, ПРОФЕСИОНАЛНИ И КОНТАКТ ПОДАТОЦИ ДА СЕ ДОСТАВИ НА СЛЕДНИОВ Е-МАИЛ: mebateks@yahoo.com

КЛИКНИ