Машински техничар

За компанијата: Повеќе од 70 години градиме компанија која цени знаење, напорна работа и посветеност. Со седиште во Скопје, Северна Македонија прераснавме во компанија која има светска мрежа на задоволни клиенти и клиенти... повеќе за компанијата »

Компанијата Раде Кончар - Контактори и релеи - Скопје има потреба од 1 машински техничар со средно стручно образование за изработка на метални делови.

Работата се одвива во прва смена од понеделник до петок, од 07.30.-15.30.

Плата по договор со можност за покачување по завршувањето на обуката и самостојното работење.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »