Персонал за продажба

  • Објавен пред една недела
  • ORBIS
  • Активен до 12.12.2018
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

ОПТИКА ОРБИС има потреба од персонал за продажба 

Услови:

  • мин. средно образование
  • основно познавање на анг.јазик

Вашето CV испратете го на orbis91@unet.com.mk

КЛИКНИ