Одговорно лице за сместување и пуштање во промет на хемикалии

Плата од 24.000 ден. до 27.500 ден.

  • Објавен пред 3 недели
  • Промис
  • Активен до 29.11.2023
  • Позиција: Инженер и технолог
  • Локација: Скопје
  • Веб: promis.com.mk

Одговорно лице за сместување и пуштање во промет на хемикалии

  • Со завршен VII степен стручна подготовка во областа на фармација, хемија, технологија, биологија, односно земјоделство или ветерина.
  • Работното време е од 8:00-16:00ч од пон-петок.

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »