Продавач/ка во пекара - Тафталиџе

Ланецот на бурекџилници КИСМИ има потреба од продавачи во  новоотворена пекара во населба Тафталиџе.

  • Плата почетна 31.000  денари, со можност за договор во зависност од работното искуство
  • Регрес за годишен одмор 40.000,оо денари

Сите заинтересирани за подетални информации може да добијат на следниот телефонски број 070 810 779 Лице за контакт Горан.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »