Eлектрошемирачи

 • Објавен пред една недела
 • ПРОМО
 • Активен до 21.10.2020
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Скопје

Работно место: ЕЛЕКТРОШЕМИРАЧИ

Компанија со локација во Аеродром, Скопје има потреба од Eлектрошемирачи.

 

Работни задачи:

 

 • Шемирање на ормари за јакострујни електрични инсталации по дадени спецификации и еднополни шеми

 

Потребни квалификации:

 

 • Минимум средно образование
 • Предност е претходно работно искуство од оваа област
 • Одговорно извршување на работните обврски во зададени рокови
 • Способност за самостојна и тимска работа
 • Комуникациски вештини

 

Се добиваат следниве услови за работа

 • Редовни месечни примања со дефинирани дати за годишен одмор
 • Исплата на годишен регрес за годишен одмор согласно со условите за стекнување
 • Работа во прва смена и исплата на прекувремени часови согласно плановите за работа
 • Работа само во делници, односно слободни викенди и празници
 • Работа во фабрика, климатизиран објект
 • Можност за обука, стекнување нови знаења и нови работни задачи

 

Заинтересираните кандидати може да се јават на тел: 070 227 854 или да испратат CV на следната е-mail адреса: vrabotuvanje2000@outlook.com.

 

КЛИКНИ