Педи инженеринг системи: Мајстор

  • Објавен пред 10 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 16.01.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

ОПИС:

Имаме потреба од мајстори - монтери на пвц и алиминиум столарија.

Пријавени од прв ден.

Сите заинтересирани и желни за работа, може да не контактираат на тел бр. 071 323 479 или на е-маил адреса: pedisistemi@gmail.com 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

  • Возачка дозвола и желба за работа.
КЛИКНИ