Механичар на градежни машини и товарни возила

Активни огласи од ДГТУ ГАМА ГРАДБА ДООЕЛ:

Правник

Потребни квалификации и карактеристики:

  • Минимум ССС
  • Искуство со тешки товарни возила и градежни машини

Работни обврски:

  • Одржување, сервисирање и поправка на тешки товарни возила и градежни машини

Заинтересираните кандидати потребно е да достават CV на следната Е-маил адреса [email protected], најдоцна до 25.06.2021