Адвокат

 • Објавен пред 8 месеци
 • ПРОМО
 • Активен до 29.05.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

 Адвокатска канцеларија, со регистрирано седиште во центарот на Скопје има потреба да го зајакне својот адвокатски тим со млад адвокат.

 

  

Личен профил:

 

 • Одговорна, енергична и лојална личност;
 • Организирана и самоиницијативна личност;
 • Способност за преговарање;
 • Одлични комуникациски способности;
 • Одлични способности во пишување;
 • Способност за самостојна и тимска работа;

 

Претходно работно искуство од 2 години

 

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови потребно е да испратат своја кратка биографија на следната е-маил адреса: lawofficeba@gmail.com, најдоцна до 29.05.2018 година.

Само селектираните кандидати ке бидат повикани на разговор.

КЛИКНИ