Македонијатурист АД Скопје: Лондинер во Хотел "Холидеј Ин" Скопје

Лондинер во Хотел "Холидеј Ин" Скопје

За компанијата: Македонијатурист а.д. Скопје е најголемата и најуспешната компанија во областа на хотелиерството и ресторанските услуги во Република Северна Македонија која работи успешно располагајќи со 5 (пет) хотели... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Македонијатурист АД Скопје:

Бармен во Хотел "Холидеј Ин" Скопје - Келнер во Хотел "Холидеј Ин" Скопје - Рецепционер во Хотел "Холидеј Ин" Скопје - Готвач/ка во Хотел Холидеј Ин - Собар/ка во Хотел Холидеј Ин Скопје - Лондинер во Хотел "Холидеј Ин" Скопје - Лифт Бој во Хотел Холидеј Ин - Келнер/ка во Хотел Карпош - Работник во сметководство - Рецепционер/ка во Хотел Карпош - Скопје - Хигиеничар - Келнер/ка во Хотел Белви - Шанкер/ка во Хотел Белви Скопје - Рецепционер во Хотел Белви - Собар/ка во Хотел Карпош - Келнер/ка во Хотел Карпош - Рецепционер/ка во Хотел Карпош - Скопје - Келнер во Хотел "Холидеј Ин" Скопје - Лифт Бој во Хотел Холидеј Ин - Собар/ка во Хотел Холидеј Ин Скопје - Конференциски техничар во Хотел "Холидеј Ин" Скопје - Водоинсталатер - Хаус мајстор - Заменик менаџер на Хотел "Холидеј Ин" Скопје - Општ работник

Хотел "Холидеј Ин" Скопје има потреба од 

Лондинер

Потребни квалификации:

  • Возачка дозвола Б  категорија
  • Аналитичен, ориентиран кон успех
  • Посветеност, мотивираност, иницијативност

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »