Столар

За компанијата: Фејдом Фурнитуре ДОО е светски производител на гарнитури произведени во Македонија, од кои 95% се за извоз во Европа, Канада и Америка. Повеќе од 15 години е препознаен по својот модуларен и прилагодлив дизајн, како и високиот квалитет. повеќе за компанијата »

Работно место: СТОЛАР

 • Врши визуелна проверка на алатот за работа пред отпочнување со работа
 • Преземање на репро матријал од машински сектор согласно потребите за извршување на
 •  дневниот налог
 • Го подготвува и селектира репро матријалот
 • Врши проверка на квалитетот на матријалот
 • Склопува и спојува дрвен матријал со пневматски пиштол и лепак според однапред зададени
 • Спецификации за склопување за секој модел
 • Извршува работни обврски со голема претпазливост и прецизност
 • Запазува процедури и спецификации за производство и склопување
 • Рационално го користи репро матријалот и маскимално води грижа за искористување на направениот дрвен отпад за производствени потреби
 • Се грижи за ефикасно и продуктивно извршување на својата работа
 • Одговара за правилно сортирање и означување на склопени елементи по модели и Линии

Што нудиме:

 • Бараме работник кој ќе работи 8 часа активно
 • Работа само во прва смена
 • 7 дена пробен период
 • Работно време од понеделник до петок од 07-15 часот
 • Регрес за годишен одмор
 • Бесплатен топол оброк
 • Овозможени 2 паузи за оброк и кафе
 • Колективен платен одмор летен и зимски
 • Обезбеден платен превоз
 • Бонус за редовност
 • Можност за кариерна патека и напредување


  Контакт: 070 326 826

  Маил: [најави се за да го видиш е-маилот]

   

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »