Стручен Соработник

 • Објавен пред 8 месеци
 • ПРОМО
 • Активен до 31.05.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

lawofficeba@gmail.comАдвокатска канцеларија, со регистрирано седиште во центарот на Скопје има потреба од ангажрање на Стручен соработник. 

Одговорности на работно место:

 • Општи правни работи во областа на канцелариско и архивско работење.

 Потребни квалификации:

 • Положен правосуден испит;
 • Претходно работно искуство;
 • Работно познавање на компјутери и MS Office пакетот, дата бази, напредно пребарување и истражување;
 • Одлично познавање на Англиски јазик;

 Личен профил:

 • Одговорна и лојална личност;
 • Одлични комуникациски способности;
 • Одлични способности во пишување;

 Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови потребно е да испратат своја кратка биографија на следната е-маил адреса: lawofficeba@gmail.com, најдоцна до 29.05.2018 година.

КЛИКНИ