Продавач/ка во пекара - Аеродром/Маџари

Ланецот на бурекџилници КИСМИ има потреба од продавачи во пекари во населби Аеродром и Маџари.

  • Плата почетна 31.000 денари, со можност за договор во зависност од работното искуство.
  • Регрес за годишен одмор 40.000,оо

Сите заинтересирани за подетални информации може да добијат на следниот телефонски број 070 810 779 Лице за контакт Горан.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »