Сервисер за угостителска опрема

  • Објавен пред 2 недели
  • Мак-Опрема ДООЕЛ
  • Активен до 21.06.2021
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

Фирмата МАК-ОПРЕМА Скопје (Горно Лисиче), има потреба од лице за сервисирање на угостителска опрема (шпорети, скари, печки итн) со завршено средно електро, со возачка Б- категорија, пожелно е искуство за работа со електрични апарати, за вработување на неопределно време.

Работата се изведува на терен претежно Скопје, а помалку во работилница.

Работно време 08-16 часот. Викенд и празници не се работи.

Платата ќе се одреди според искуството и способноста на кандидатот.

Вашето ЦВ пратете го на [email protected]

Или на тел. 078264177