Шанкери/ки

  • Објавен пред 9 месеци
  • ОПУС - ИЗЗИ ДОО
  • Активен до 23.03.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Активни огласи од ОПУС - ИЗЗИ ДОО:

КЕЛНЕРИ/КИ И ШАНКЕР/И

ИЗЗИ кафе кој се наоѓа во ТЦ ЗЕБРА - Капиштец и има потреба од шанкери/ки со работно искуство.

Телефон за контакт: 078 383 300.

КЛИКНИ