Асистент во продажба во Скопје

За компанијата: Спорт М е компанија основана во 2004-та година со домашен капитал и во моментов работи само на територијата на Република Македонија. Основна дејност на компанијата се увоз, дистрибуција и продажба на спортска... повеќе за компанијата »

Спорт М ДОО Скопје, компанија која успешно работи веќе 25 години, објавува оглас за следната работна позиција:

Асистент во продажба во Скопје

Потребни квалификации:

  • ССС
  • Работа со компјутери
  • Предност е познавање на англиски јазик
  • Искуство во продажба
  • Комуникациски вештини

Нудиме пријатна работна атмосфера, тимска работа и бонусен систем на месечно ниво. Работата е распоредена во смени,од понеделник до недела со исполнување на 40 часа на неделно ниво.

Сите заинтересирани кандидати можат да аплицираат со испраќање на CV преку полето за аплицирање.

Кандидатите од потесен избор ќе бидат повикани на разговор со одделот за човечки ресурси.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »