Магационер и/или Помошник Магационер

За компанијата: Нашата приказна започна во 2012 година во Скопје, Северна Македонија. Во времето кога имавме само една машина за полирање една дупчалка и една пила работат со 3 вработени во хала од 100 метри квадратни. X-Star... повеќе за компанијата »

ФЕРАЛ МЕХАНИКА ДООЕЛ, со 10-годишно присуство во производство на метални и пластични продукти во Република Северна Македонија, бара:

Магационер и/или Помошник Магационер

 - Висок степен на одговорности целосна посветеност на работата.

 - Организирање и одржување на магацински простори за складирање.

 - Лоцирање залихи во систем.

 - Известување на проблеми и грешки.

 - Дистрибуција на нарачките во наведена дестинација и обезбедување навремена испорака.

 - Прием, контрола и складирање во магацин.

 - Одлично познавање на производите во магацин.

 - Комуникација со вратотените во продажба и дистрибуција околу навремено и соодветно спремање на нарачките за испорака.

 - Поднесување извештај за интерната динамика.

 - Тековно одржување на магацинот и работните алатки на високо ниво.

Од кандидатите за бараната позиција се очекува да ги поседуваат следните вештини,  способности и лични особини:

  • Организираност и ефикасност;

  • Способност за тимска работа;

  • Работа со дадени рокови;

  • Следење на интерните правила и процедури;

  • Самоиницијативност и самокритичност.

  Што нудиме:

Динамична работна средина во која се стимулира учење и професионален развој. Конкурентен надомест.

Кандидатите кои ги исполнуваат условите може да испратат кратка биографија на емаил:  [најави се за да го видиш е-маилот]  или  [најави се за да го видиш е-маилот]  . Дополнително може да се закаже термин за интервју на Телефон +38972246544.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »